krisecenter

Galleri

Hverdagen på VestaRAM

Omgivelserne

Hos VestaRAM har kvinder og børn rig mulighed for fællesskab både inde og ude.


Indenfor er der masser af plads og luft. Der findes blandt andet flere fællesstuer, legehjørne til mindre børn, kreativitetsrum, gamerrum og motionsrum med kondicykel, yogamåtter og meget mere. Centret har desuden mange hyggekroge, hvor man kan trække sig tilbage, hvis der er behov for privatliv. Alle værelser er udstyret med fjernsyn og eget køleskab.


Udenfor bliver man mødt af store grønne arealer med fodboldbane, shelters og bålpladser. I sommerhalvåret kan man desuden nyde godt af de mange frugttræer, der naturligvis er til fri afbenyttelse.


Udendørsarealet har endvidere en del at tilbyde de mindre såvel som store børn. Stor legeplads med klarevæg, store sandkasser, mooncars, cykler, rulleskøjter, baskedkurv og meget mere. Rund omkring står borde og bænke, hvor eftermiddagskaffen kan nydes, mens børn og barnlige sjæle frit løber rundt og leger, trygt og sikkert, på det indhegnede areal.

 
Er man til dyr, er vores to super sociale og tamme geder et besøg værd.

Gynge sansegynge sandkasse
Værelse
Klatrevæg legeplads sandkasse
Motionsrum motion kondicykel stepbænk
mooncar trehjulede cykler cykel
Bodil og Sprinter
Badeværelse
Male 1
Legeland
Bålhygge
Tur til vandet

Aktiviteter

På VestaRAM elsker vi at arrangere aktiviteter. Vi tror på, at aktiviteter er med til at fremme det sociale fællesskab, sundhed og livsglæde.  Kvinder og børn har medindflydelse, og er dermed også med til at bestemme, hvilke aktiviteter skal igangsættes. Eksempler på ture kan fx være en tur i svømmehallen, biografen, tur til forlystelsespark, shoppingtur, museum eller gåtur i skoven - kun fantasien sætter grænser.

Højtider

Hygge er et af nøgleordene på VestaRAM. Vi elsker alle højtider, som markeres og fejres - det værende danske såvel som udlandske.


Vi slår katten af tønden til fastelavn, påskefrokost og besøg af påskeharen til Påsken, julegaver under juletræet, lidt i børnenes julesokker hver dag i december, stort festmåltid efter Aid, flag, sang og gaver ved fødselsdage og meget mere.

Snemand
Halloween
Juletræ
Påske børnene pynter 1
Kontaktpersonseminar_1
Personalighedsanalyse 1
Nordisk Krisecenterseminar
RED Konference

Faglighed

Faglighed og løbende efteruddannelse af personalet vægtes højt hos VestaRAM, da vi ser faglighed som en vigtig brik i at hjælpe kvinder og børn bedst muligt videre til et liv uden vold.